Αυτοκίνητα

Η Panayotis Rent a Car – Motorent σας προσφέρει τα πιο καινούρια μοντέλα αυτοκινήτων στα οποία πραγματοποιείται 6μηναίος μηχανικός και τεχνικός έλεγχος.

Με την επιλογή σας από τον ευρύ στόλο μας μπορείτε να διαλέξετε αυτό το αυτοκίνητο που είναι κατάλληλο για σας και για την παρέα σας. Προσφέρουμε μικρά οικονομικά αυτοκίνητα, οικογενειακά αυτοκίνητα (5 – 7 άτομα) και ειδικούς τύπους όπως 4×4. Και εκτός από τα συμβατικά αυτοκίνητα, προσφέρουμε και αυτόματα μοντέλα.

Σας παραδίνουμε το αυτοκίνητό σας όπου θέλετε εσείς: στο αεροδρόμιο και στο λιμάνι που μόνο η Panayotis Rent a Car – Motorent έχει γραφεία, ή στο ξενοδοχείο σας ή οπουδήποτε αλλού.

Οι τιμές μας συμπεριλαμβάνουν:
–  ασφάλεια ενοικιαζόμενου οχήματος
–  24ωρη εξυπηρέτηση
–  οδικούς χάρτες
–  ειδικές τιμές για πολυήμερες ενοικιάσεις
–  δωρεάν παιδικά καθίσματα

Η επιχείρηση διαθέτει αυτοκίνητο με οδηγό ‘EURO5 με ειδική άδεια από τον ΕΟΤ’.

Για να πάρετε μια ιδέα του στόλου μας, σας καλόυμε να δείτε τις παρακάτω φωτογραφίες. 

Για τους πελάτες μας που λατρεύουνε την περιπέτεια

Τα Κύθηρα έχουν ένα καλό και εκτεταμένο δίκτυο δρόμων. Αλλά τι είναι πιο όμορφο για να ανακαλύψετε την φύση του νησιού, ή να πάτε στις ερημικές παραλιές, ή να αφήσετε το αυτοκίνητό σας στην άκρη ενός δάσους για να κάνετε ένα ωραίο περπάτημα; Ειδικά για σας προσφέρουμε δύο τύπους 4×4: το Suzuki Jimny (3 πόρτες και με ανοιγόμενη οροφή ή όχι) και το Daihatsu Terios (5 πόρτες και 1500 κυβικά!). Ρωτήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας για τις ειδικές τιμές και για να απολαύσετε ακόμα πιο πολύ τις διακοπές σας στα Κυθηρα!

kythera, adventures, explore, island

Συμβατικά, αυτόματα, jeep με ανοιγόμενη οροφή ή όχι, 7θέσια αυτοκίνητα για πολυμελείς οικογένειες ή παρέες, όλα μας τα αυτοκίνητα περνάνε από 6μηνιαίο μηχανικό και τεχνικό έλεγχο που εγγυάται τη δική σας ασφάλεια και τη δική μας αξιοπιστία.  Από 800cc έως 1600cc διαθέτουμε  OPEL   HYUNDAI   TOYOTA   KIA   MAZDA   CHEVROLET   CITROEN   DAIHATSU   SUZUKI   TERRIOS 4X4 Και προσφέρουμε  1, Ασφάλεια ενοικιαζόμενου οχήματος 2, Άμεση αλλαγή οχήματος σε περίπτωση βλάβης 3, Οδικούς χάρτες 4. Ειδικές τιμές για πολυήμερες ενοικιάσεις. 5. Δωρεάν παιδικά καθίσματα